Over ons

Achter de schermen van Atelier BéBé staat een jong gezin van vier:
Lore & Stijn en hun dochtertjes M. & L.

Lore

Prille dertiger.
Vertaler-Tolk en Grafisch Vormgever van opleiding, vindt ontspanning achter de naaimachine. 
Houdt van sushi, yoga en pilates.

Lore

Lore is creatief en oogt rustig aan de buitenkant, maar is steeds met 101 dingen bezig. Na enkele jaren ervaring met het intekenen van lichtplannen en ontwerpen van designs voor stoffen, besloot Lore het over een andere boeg te gooien en haar grote droom achterna te gaan. Ze opende een winkel voor kinderkamers, waar ouders betaalbare meubels en originele decoratie, accessoires en verlichting voor de baby- en kinderkamer kunnen vinden.

Na de geboorte van M. & L. en een teleurstellende zoektocht in het bestaande aanbod, groeide deze droom op enkele jaren tijd uit van vage ideeën tot concrete plannen. Lore wilt je dan ook in haar winkel helpen met het samenstellen van een mooie en betaalbare kamer voor je kleine spruit.

Stijn

Prille dertiger.
Ingenieur van opleiding en fanatiek amateurvoetballer. 
Houdt van frietjes en voetbal.

Stijn

Al acht jaar lang is Stijn de rots in de branding van Lore. Stijn relativeert makkelijk en ziet in alles de positieve kant. Hij staat met beide voeten op de grond. Overdag ontwerpt hij waterzuiveringsinstallaties, 's avonds helpt hij Lore met de financiële en boekhoudkundige kant van Atelier BéBé.

In zijn vrije tijd staat hij graag in de goal voor een ontspannende voetbalmatch met zijn vrienden.

M.

Bijna vijf.
Denker.

M

Houdt van boekjes lezen, verstoppertje spelen, gek doen met papa, staartjes en blauw.
Koppige deugniet.

L.

Bijna vijf.
Spraakwaterval.

L

Houdt van puzzels maken, verstoppertje spelen, knuffelen met mama, nageltjes lakken en roze.
Altijd vrolijk, maar wanneer ze boos is... dan is ze heel erg boos.

Atelier?


Atelier BéBé helpt je graag met het uitwerken van moodboards voor de inrichting van je baby- of kinderkamer. Dit gebeurt volledig kosteloos en op maat.

Deze moodboards zien er dan ongeveer zo uit: Moodboard etalageVoor de voorwaarden hierrond kan je vrijblijvend contact opnemen per telefoon of via e-mail:

BéBé!


We bieden voornamelijk meubels aan voor kinderen van 0 tot 3 jaar, maar ook juniorbedden en eenpersoonsbedden zijn bij ons verkrijgbaar. De decoratieartikelen, accessoires en verlichting zijn zeker ook geschikt voor grotere kindjes.


Baby op komst? 


Bij Atelier BéBé kan je ook terecht voor het plaatsen van een geboortelijst. Je kan al een lijst samenstellen voor een bedrag vanaf €500. Stuur een mailtje naar info@atelierbebe.be met je naam, adres, telefoonnummer en vermoedelijke geboortedatum van de baby(‘s) en we helpen je graag op weg!

Na het afsluiten van de geboortelijst krijg je een aankoopbon t.w.v. 10% van het volledige bedrag van de verkochte goederen. Onze Algemene Voorwaarden kan je hier nalezen.

Op zoek naar een babykadootje?


Spring gerust binnen, zodat we samen een kadootje kunnen uitzoeken dat past binnen jouw budget.

Je kan bij ons ook een papieren of digitale kadobon kopen.