• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beestenboel ketting t.v.v. De Warmste Week hond

1 / 2
€15,00
Levertijd 1-2 dagen
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Beestenboel ketting t.v.v. De Warmste Week hond

Van 20 november t.e.m. 23 december kan je bij Atelier BéBé een Beestenboel ketting (€15) of een Beestenboel sleutelhanger/ tassenhanger (€8) kopen, handgemaakt in Nederland. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar het Berrefonds.

Atelier BéBé steunt het Berrefonds omdat deze organisatie ons nauw aan het hart ligt. Deze actie is voor Loïc en alle andere sterrenkindjes.

Het Berrefonds is een VZW die ouders ondersteunt die hun kindje verloren hebben vanaf tijdens de zwangerschap tot 12 jaar. Met de herinneringskoffertjes en koesterkoffers zorgen ze ervoor dat ouders hun kindje levenslang kunnen koesteren. De inhoud van een koffer is zorgvuldig samengesteld en bevat materiaal om laatste herinneringen vast te leggen en het rouwproces aan te vatten. Voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid om ook op maat gemaakte kledij en een dekentje te kiezen naar wens van de ouders. Een koffertje is niet alleen een manier om de ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.
Met de koffers en het Koesterhuis in Antwerpen als uitgangspunt zet de vzw ook in op tal van verbindende activiteiten. Zo organiseren ze op regelmatige basis activiteiten waar ouders en hun omgeving ruimte krijgen om op een hoopvolle manier om te gaan met verlies.
Kortom 1 grote warme familie.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen