• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Geboortelijst

KLIK HIER OM EEN GEBOORTELIJST OP TE ZOEKEN

 

BABY('S) OP KOMST?

Proficiat! Bij Atelier BéBé kan je terecht voor het plaatsen van een geboortelijst.

Bij Atelier BéBé bieden we een compleet aanbod: kinderwagens, autostoelen, draagzakken, babyfoons,... kortom alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op de komst van jouw kindje. Je kan kiezen uit meer dan 100 merken om je geboortelijst samen te stellen, volledig op maat en met persoonlijk advies.

Geboortelijst

 

AFSPRAAK MAKEN?

Ben je zo'n 4 à 6 maanden zwanger? Dan kan je een afspraak maken voor het samenstellen van je geboortelijst:

 • Stuur een mailtje naar [email protected]
 • Bel ons op het nummer 015/20 96 76
 • Of kom langs in de winkel en haal meteen je totebag op, gevuld met catalogi van onze leveranciers en enkele leuke goodies


CHECKLIST

Voordat je naar de afspraak komt, bekijk je best al even welke spullen je precies nodig hebt en wat je op de geboortelijst wenst te plaatsen. We hebben een handige checklist die je hiervoor kan gebruiken, vraag ernaar in de winkel. Deze checklist krijg je ook mee in de totebag met catalogi.

Lukt het je niet om langs te komen, maar wil je je toch alvast voorbereiden op de afspraak? Geef ons een seintje, dan bezorgen we je de checklist per email.


AANKOOPVERPLICHTING?

Op de artikels die we speciaal voor jouw geboortelijst bestellen bij onze leveranciers, geldt aankoopverplichting. Dit zijn meestal de grotere stuks zoals kinderwagens, meubels, autostoelen,... Op alle stockartikelen geldt er geen aankoopverplichting.

We hanteren geen minimumbedrag voor het opstellen van een geboortelijst. Vanaf €750 ontvang je een aankoopbon t.w.v. 10% van het volledige bedrag van alle verkochte goederen (uitgezonderd cadeaubons of soldenartikelen) wanneer we de geboortelijst afsluiten.

Cadeaubons kunnen ook op de geboortelijst geplaatst worden. Zo geef je de kans aan familie en vrienden om een cadeau te kiezen naar ieders budget. Deze cadeaubons worden automatisch en digitaal toegevoegd aan het geboortelijst-account van je kindje(s), zijn onbeperkt geldig in tijd en kunnen als betaalmiddel gebruikt worden voor al jouw aankopen (ook voor het vereffenen van een openstaand saldo bij het afsluiten van de geboortelijst).


ONLINE GEBOORTELIJST

Binnen één week na onze afspraak, worden alle artikelen met afbeelding, omschrijving en prijs toegevoegd aan de geboortelijst. Wanneer je inlogt op het ouderportaal krijg je een volledig overzicht van alle artikelen. Hier kan je ook zien op welke artikelen er aankoopverplichting geldt. Eventuele aanvullingen en wijzigingen kan je aan ons doorgeven.


VERMELDING GEBOORTEKAARTJE

Voor de vermelding van de geboortelijst op het geboortekaartje zijn er drie opties:

 1. Eenvoudige beveiliging (de geboortelijst staat standaard op deze manier ingesteld):

  Je vermeldt op het geboortekaartje de link atelierbebe.geboortelijst.be waar familie en vrienden de lijst kunnen zoeken op voor- of achternaam van de baby, en vervolgens toegang krijgen door de voornaam van één van de ouders in te vullen.

 2. Winkelcode:

  Je vermeldt op het geboortekaartje de link atelierbebe.geboortelijst.be waar familie en vrienden de lijst kunnen zoeken op voor- of achternaam van de baby, en vervolgens toegang krijgen door de door ons toegekende winkelcode in te vullen. Deze code kunnen we zelf bepalen, hiervoor kunnen jullie dus zelf een code kiezen. De code dien je dan nog te vermelden op het geboortekaartje.

 3. Geen beveiliging:

  Je vermeldt op het geboortekaartje de link atelierbebe.geboortelijst.be waar familie en vrienden de lijst kunnen zoeken op voor- of achternaam van de baby, en vervolgens toegang krijgen zonder een code in te moeten vullen.


VOORDELEN

Vanaf €750 ontvang je na het afsluiten van de geboortelijst een aankoopbon t.w.v. 10% van het volledige bedrag van alle verkochte goederen (uitgezonderd cadeaubons of soldenartikelen).


KINDJE(S) GEBOREN?

Geef ons een seintje, zodat we de geboortelijst kunnen activeren. Wij ontvangen ook graag een geboortekaartje om omhoog te hangen bij ons in de winkel.

Op het ouderportaal kan je foto’s van je kindje(s) of extra info toevoegen, een blogberichtje schrijven,... Hier kan je ook het gastenboek raadplegen, met alle berichtjes van familie en vrienden die iets aankochten op de lijst.


LIJST AFSLUITEN?

Zo’n twee maanden na de geboortedatum sluiten we de geboortelijst af, steeds in overleg. Heb je nog een babyborrel gepland na de termijn van twee maanden? Laat het ons weten, dan verlengen we de geboortelijst nog even.


CADEAUTJES AFHALEN

Aangekochte cadeautjes kunnen dagelijks worden afgehaald in de winkel tijdens onze openingsuren. Het afhalen van grotere artikelen (met de wagen) kan van maandag t.e.m. vrijdag, telkens van 10.00 uur tot 11.00 uur. Onze winkel bevindt zich in een autoluwe straat. Wij voorzien één thuislevering per geboortelijst. Maak er goed gebruik van!

Alle spullen moeten betaald zijn bij afhaling. Staan er spullen op de geboortelijst die je graag snel in huis wilt? Duid deze aan als voorkeursartikelen op de geboortelijst, zodat familie en vrienden hier rekening mee kunnen houden.


Onze Algemene Voorwaarden kan je hier nalezen.