• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Betaal ik verzendkosten?

We verzenden je bestelling gratis vanaf een aankoopbedrag van €100 naar een adres in België, voor Nederland is de verzending gratis vanaf een aankoopbedrag van €100. Plaats je een bestelling voor een bedrag lager dan €100, dan zijn de volgende verzendkosten van toepassing (de hieronder vermelde bedragen zijn inclusief btw):België

€ 6,00

Bulgarije

€ 27,95

Cyprus

€ 27,95

Denemarken

€ 16,95

Duitsland

€ 8,95

Estland

€ 27,95

Finland

€ 19,95

Frankrijk

€ 9,95

Griekenland

€ 19,95

Hongarije

€ 17,95

Ierland

€ 19,95

Italië

€ 16,95

Kroatië

€ 29,95

Letland

€ 27,95

Litouwen

€ 27,95

Luxemburg

€ 7,95

Malta

€ 27,95

Nederland

€ 7,95

Oostenrijk

€ 29,95

Polen

€ 17,95

Portugal

€ 18,95

Roemenië

€ 27,95

Slovenië

€ 27,95

Slowakije

€ 27,95

Spanje

€ 17,95

Tsjechië

€ 18,95

Zweden

€ 17,95

 

Ik vind mijn land niet terug in bovenstaande lijst.

In bovenstaande lijst werden alle lidstaten van de Europese Unie opgenomen. Vind je jouw land niet terug in bovenstaande lijst? Stuur ons een e-mail naar [email protected] met het juiste leveradres, en we berekenen graag de verzendkosten voor jou.

Voor verzendingen buiten de Europese Unie voorzien wij zelf het douaneformulier. Wij staan echter niet in voor bijkomende belastingen, douanerechten en administratiekosten - deze zijn steeds ten laste van de koper.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Alle pakketpost wordt verzonden met Bpost.

De verzending vindt plaats binnen één tot twee werkdagen na ontvangst van de betaling. Binnen België wordt het pakket de daaropvolgende werkdag geleverd, binnen Nederland is dit een tot twee werkdagen langer.

Wanneer een artikel niet (meer) voorradig is, maar wel kan worden nabesteld via de webshop www.atelierbebe.be (bv. meubels of behang), wordt de levertijd van het desbetreffende artikel steeds duidelijk vermeld bij de productinformatie.

 

Kan ik een ander leveradres opgeven?

Dit kan zeker. Je doet dit door een ander leveradres op te geven tijdens het bestelproces.

 

Kan ik mijn bestelling zelf ophalen bij Atelier BéBé?

Je kan je bestelling natuurlijk ook zelf komen ophalen in onze winkel, dit tijdens de openingsuren en van zodra je een mailtje hebt ontvangen dat je bestelling klaarstaat (meestal nog dezelfde dag, of de eerste werkdag volgend op het moment van jouw bestelling). De openingsuren en de routebeschrijving vind je hier terug.

Wil je je bestelling door iemand anders laten ophalen in de winkel? Verwittig ons dan kort via e-mail naar [email protected] zodat we hiervan op de hoogte zijn.

 

Verzakingsrecht

Niet helemaal tevreden van je bestelling? Dan kan je deze retourneren of omruilen. Zaken die op bestelling geproduceerd worden, zoals bv. meubels of behang, kunnen niet worden geretourneerd.

 

Retourneren

Binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering, kan je ons meedelen via e-mail naar [email protected] dat je je bestelling wil terugsturen, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief. Je dient je bestelling in perfecte staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking terug te zenden aan het volgende adres:

Atelier BéBé
Onze-Lieve-Vrouwestraat 22
B-2800 Mechelen
BELGIË

De kosten van deze retourzending dien je zelf te betalen. Voor verdere informatie over retourneren kan je onze Algemene Voorwaarden raadplegen.

 

Omruilen

Wens je een artikel om te ruilen? Dan verzenden we kosteloos het nieuwe artikel. Meld ons via e-mail naar [email protected] dat je je bestelling wenst om te ruilen, zodat we de gewenste artikelen alvast voor je kunnen opzij leggen. Voor verdere informatie over omruilen kan je onze Algemene Voorwaarden raadplegen.