• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wat onze klanten over ons zeggen

"Een echte aanrader om een geboortelijst te leggen! Atelier BéBé is een supermooie winkel met veel keuze in de leukste baby- en kinderspullen. Lore is behulpzaam en lief, geeft goed advies en we kregen altijd heel snel antwoord op onze vragen. Geen moment spijt gehad dat we hier onze lijst gelegd hebben!"

Stefanie en Simon, ouders van Rosie

"Klantgericht, heel tevreden! Je wordt er goed geholpen en je kan er met elke vraag terecht en een supervriendelijke en lieve winkeldame, een echte aanrader! Geen moment spijt dat onze geboortelijst daar lag!"

Ellen en Michaël, ouders van Louise

 

"Ik ben fan! Een prachtige winkel met een hele goede service. In deze winkel vind je hele leuke spulletjes, ik zou er alles willen kopen. Wij hebben een zeer goede begeleiding gekregen van Lore met het leggen van de geboortelijst. Een aanrader "

Julie en Benny, ouders van Lily

 

"Wij zijn fan van Atelier BéBé. We legden er de geboortelijst voor ons dochtertje Linde. Super service en altijd heel vriendelijk! Wij twijfelen er niet aan om de volgende geboortelijst voor een toekomstig volgend kindje er terug te leggen!"

Melissa en Tim, ouders van Linde

 

"Hou je van onpersoonlijkheid, ben je graag een nummertje of hou je niet van een eerlijke en warme aanpak? Wel dan ben je aan het verkeerde adres! Bij Lore kom je terecht in een warm nest met een vriendelijk onthaal en de juiste dosis talent om je wegwijs te maken in de wereld van baby-benodigdheden. Kortom: persoonlijke aanpak, altijd welkom en een eerlijke en warme persoon. #welike "

Nicky en Lies, ouders van Viv"Wij blikken terug op een zeer geslaagde, fijne samenwerking voor de geboortelijst van onze dochter. We zijn fan van het aanbod duurzame en mooie babyspullen bij Atelier Bébé en de persoonlijke aanpak van Lore! "

Liesbeth en Rob, ouders van Tilde


"We hadden een extra geboortelijst bij Atelier BéBé voor enkele fijne en specialere spulletjes. Het aanbod is mooi, vernieuwend en toch duurzaam. Last but not least... een super goede service van Lore."

Reina en Tim, ouders van Nina


"In tijden waar de grote ketens en webshops de overhand nemen, was het voor ons een heel fijne ervaring om onze geboortelijst bij Atelier BéBé te leggen. De persoonlijke begroeting door Lore en het uitgebreid en mooi assortiment aangevuld met passie voor en kennis van het vak zijn maar enkele van de vele kwaliteiten van Atelier BéBé. Wij zijn grote fan!"

Anneleen en Jeroen, ouders van Sepp

 

"Het persoonlijk contact, het advies met een glimlach en het ruime en duurzame aanbod deed ons kiezen voor een geboortelijst bij Atelier BéBé. Hier ben je geen nummer, hier word je hartelijk ontvangen en weten ze écht wel wat je nodig hebt. Leuk extraatje: alle cadeautjes worden prachtig verpakt. Zo leuk!"

Marieke en Kevin, ouders van Hazel


"Voor ons tweede kindje waren we op zoek naar een kleine, lokale en duurzame winkel voor onze geboortelijst. We vonden dat allemaal terug bij Atelier BéBé en hun selectie van super leuke trendy merken. We apprecieerden ook de heel erg persoonlijke aanpak van Lore, op maat van onze noden en wensen, de handige webshop en een vlotte overdracht van de mooie cadeautjes. En ook vandaag, 6 maanden na de geboorte van ons dochtertje, kunnen we niet voorbij de winkel lopen zonder even binnen te springen en te kijken naar de toffe nieuwe spulletjes."

Laura en Maarten, ouders van Jeanne

 

"Voor de geboortelijst van ons dochtertje zochten we naar unieke en leuke merken die ook het ecologische aspect belangrijk vinden. Atelier BéBé kon ons daar perfect bij helpen. De persoonlijke, snelle en zeer vriendelijke service zorgde voor de ideale combinatie. Aanrader!"

Lien en Ruth, ouders van Suzan"Een geboortelijst leggen bij Atelier BéBé? We kunnen het iedereen aanraden. Voor ons was het belangrijk dat de babyspullen mooi in ons interieur pasten, en laat dat nu net de sterkte zijn van Atelier BéBé. Lore heeft ons persoonlijk en intensief begeleid in onze zoektocht naar leuke printjes, mooie en bijpassende spullen voor in de babykamer (hanglamp, wandrekjes, groeimeter, tapijt,...), een hippe luiertas, een veilige matras voor in het babybedje,... Maar ook voor onze zoektocht naar een leuke kinderstoel die aan een (hoog) kookeiland past, had Lore de perfecte oplossing. Ondertussen blijft het aanbod in de winkel verder uitbreiden met zonnebrillen, badkleding, enzovoort. En wordt Lore bijgestaan door de immer vrolijke Zoë. Ideaal wanneer we op zoek zijn naar een origineel cadeau. Het was voor ons dan ook evident om ook voor het tweede kindje een lijst te leggen bij Atelier BéBé!"

An en Rob, ouders van Lou