• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Baby('s) op komst?

 

 

Proficiat! Bij Atelier BéBé kan je terecht voor het plaatsen van een geboortelijst.

Bij Atelier BéBé bieden we een compleet aanbod: kinderwagens, autostoelen, draagzakken, babyfoons,... kortom alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op de komst van jouw kindje. Je kan kiezen uit meer dan 100 merken om je geboortelijst samen te stellen, volledig op maat en met persoonlijk advies.

UPDATE CORONAVIRUS 

Stuur een mailtje naar [email protected] met vermelding van de volgende gegevens:

 • Naam en voornaam ouder(s)
 • Uitgerekende geboortedatum
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • Eerste kindje?

Wanneer we bovenstaande info hebben ontvangen, maken we voor jou een account aan op onze webshop en plaatsen we eventuele reeds besproken items op de lijst. Je ontvangt van ons jouw logingegevens waarna je naar hartelust zelf aanpassingen kan doen aan de lijst. We bezorgen je ook onze elektronische checklist, die je al een heel eind op weg zal helpen. Ook krijg je per post onze signature totebag toegestuurd met catalogi, staaltjes en enkele leuke goodies.

Ben je klaar met het samenstellen van de lijst? Stuur deze naar ons door, en wij zetten de lijst om in een geboortelijst. Heb je nog wat advies nodig i.v.m. bepaalde items op je geboortelijst? Laat het ons weten, dan plannen we een telefonisch overleg voor je in.

 

 

AFSPRAAK MAKEN?

Ben je zo'n 4 à 6 maanden zwanger? Dan kan je een afspraak maken voor het samenstellen van je geboortelijst:

 • Stuur een mailtje naar [email protected]
 • Bel ons op het nummer 015/20 96 76
 • Of kom langs in de winkel en haal meteen je totebag op, gevuld met catalogi van onze leveranciers en enkele leuke goodies


CHECKLIST

Voordat je naar de afspraak komt, bekijk je best al even welke spullen je precies nodig hebt en wat je op de geboortelijst wenst te plaatsen. We hebben een handige checklist die je hiervoor kan gebruiken, vraag ernaar in de winkel. Deze checklist krijg je ook mee in de totebag met catalogi.

Lukt het je niet om langs te komen, maar wil je je toch alvast voorbereiden op de afspraak? Geef ons een seintje, dan bezorgen we je de checklist per email.


AANKOOPVERPLICHTING?

Op de artikels die we speciaal voor jouw geboortelijst bestellen bij onze leveranciers, geldt aankoopverplichting. Dit zijn meestal de grotere stuks zoals kinderwagens, meubels, autostoelen,... Op alle stockartikelen geldt er geen aankoopverplichting.

We hanteren geen minimumbedrag voor het opstellen van een geboortelijst. Vanaf €750 ontvang je een aankoopbon t.w.v. 10% van het volledige bedrag van alle verkochte goederen (uitgezonderd cadeaubons of soldenartikelen) wanneer we de geboortelijst afsluiten.

Cadeaubons kunnen ook op de geboortelijst geplaatst worden. Zo geef je de kans aan familie en vrienden om een cadeau te kiezen naar ieders budget. Deze cadeaubons worden automatisch en digitaal toegevoegd aan het geboortelijst-account van je kindje(s), zijn onbeperkt geldig in tijd en kunnen als betaalmiddel gebruikt worden voor al jouw aankopen (ook voor het vereffenen van een openstaand saldo bij het afsluiten van de geboortelijst).


ONLINE GEBOORTELIJST

Binnen één week na onze afspraak, worden alle artikelen met afbeelding, omschrijving en prijs toegevoegd aan de geboortelijst. Wanneer je inlogt op het ouderportaal krijg je een volledig overzicht van alle artikelen. Hier kan je ook zien op welke artikelen er aankoopverplichting geldt. Eventuele aanvullingen en wijzigingen kan je aan ons doorgeven.

 


VERMELDING GEBOORTEKAARTJE

Voor de vermelding van de geboortelijst op het geboortekaartje zijn er drie opties:

 1. Eenvoudige beveiliging (de geboortelijst staat standaard op deze manier ingesteld):

  Je vermeldt op het geboortekaartje de link atelierbebe.geboortelijst.be waar familie en vrienden de lijst kunnen zoeken op voor- of achternaam van de baby, en vervolgens toegang krijgen door de voornaam van één van de ouders in te vullen.

 2. Winkelcode:

  Je vermeldt op het geboortekaartje de link atelierbebe.geboortelijst.be waar familie en vrienden de lijst kunnen zoeken op voor- of achternaam van de baby, en vervolgens toegang krijgen door de door ons toegekende winkelcode in te vullen. Deze code kunnen we zelf bepalen, hiervoor kunnen jullie dus zelf een code kiezen. De code dien je dan nog te vermelden op het geboortekaartje.

 3. Geen beveiliging:

  Je vermeldt op het geboortekaartje de link atelierbebe.geboortelijst.be waar familie en vrienden de lijst kunnen zoeken op voor- of achternaam van de baby, en vervolgens toegang krijgen zonder een code in te moeten vullen.


VOORDELEN

Vanaf €750 ontvang je na het afsluiten van de geboortelijst een aankoopbon t.w.v. 10% van het volledige bedrag van alle verkochte goederen (uitgezonderd cadeaubons of soldenartikelen).


KINDJE(S) GEBOREN?

Geef ons een seintje, zodat we de geboortelijst kunnen activeren. Wij ontvangen ook graag een geboortekaartje om omhoog te hangen bij ons in de winkel.

Op het ouderportaal kan je foto’s van je kindje(s) of extra info toevoegen, een blogberichtje schrijven,... Hier kan je ook het gastenboek raadplegen, met alle berichtjes van familie en vrienden die iets aankochten op de lijst.


LIJST AFSLUITEN?

Zo’n twee maanden na de geboortedatum sluiten we de geboortelijst af, steeds in overleg. Heb je nog een babyborrel gepland na de termijn van twee maanden? Laat het ons weten, dan verlengen we de geboortelijst nog even.

De geboortelijst afsluiten kan per e-mail, of bij ons in de winkel. Maak een afspraak voordat je langskomt, zodat we voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken. Staan er nog niet-aangekochte items op de geboortelijst? Bekijk dan al even op voorhand welke overblijvende artikelen je zelf nog zou willen aankopen.


CADEAUTJES AFHALEN

Aangekochte cadeautjes kunnen dagelijks worden afgehaald in de winkel tijdens onze openingsuren. Het afhalen van grotere artikelen (met de wagen) kan van maandag t.e.m. vrijdag, telkens van 10.00 uur tot 11.00 uur. Onze winkel bevindt zich in een autoluwe straat. Wij voorzien één thuislevering per geboortelijst. Maak er goed gebruik van!

Alle spullen moeten betaald zijn bij afhaling. Staan er spullen op de geboortelijst die je graag snel in huis wilt? Duid deze aan als voorkeursartikelen op de geboortelijst, zodat familie en vrienden hier rekening mee kunnen houden.

UPDATE CORONAVIRUS 

Zolang onze fysieke winkel gesloten blijft o.w.v. het Coronavirus, brengen we jullie cadeautjes aan huis. Voor leveringen in Mechelen gebeurt dit met de bakfiets, leveringen buiten Mechelen gebeuren per post. Grotere items leveren we met de wagen of kunnen worden afgehaald in ons magazijn te Mechelen, indien je dit om één of andere reden zou verkiezen. Alle leveringen gebeuren absoluut contactloos!


Onze Algemene Voorwaarden kan je hier nalezen.