• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Baby('s) op komst?

 

 

BABY('S) OP KOMST?

Proficiat! Bij Atelier BéBé kan je terecht voor het plaatsen van een geboortelijst.

Bij Atelier BéBé bieden we een compleet aanbod: kinderwagens, autostoelen, draagzakken, babyfoons,... kortom alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op de komst van jouw kindje. Je kan kiezen uit meer dan 100 merken om je geboortelijst samen te stellen, volledig op maat en met persoonlijk advies.

UPDATE COVID-19 

Ben je zo'n 4 à 6 maanden zwanger? Dan kan je van start gaan met het samenstellen van je geboortelijst. Stuur een mailtje naar [email protected] met vermelding van de volgende gegevens:

 • Naam en voornaam ouder(s)
 • Uitgerekende geboortedatum
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • Eerste kindje?

Wanneer we bovenstaande info hebben ontvangen, maken we voor jou een account aan op onze webshop en plaatsen we eventuele reeds besproken items op de lijst. Je ontvangt van ons jouw logingegevens waarna je naar hartelust zelf aanpassingen kan doen aan de lijst. We bezorgen je ook onze elektronische checklist, die je al een heel eind op weg zal helpen. Ook krijg je per post onze signature totebag toegestuurd (of geleverd per fiets in 2800 Mechelen) met catalogi, staaltjes en enkele leuke goodies.

Ben je klaar met het samenstellen van de lijst? Stuur deze naar ons door, en wij zetten de lijst om in een geboortelijst. Heb je nog wat advies nodig i.v.m. bepaalde items op je geboortelijst? Laat het ons weten, dan plannen we een telefonisch of video-overleg voor je in.

Van zodra wij klaar zijn met het verzamelen we al jouw uitgekozen items, contacteren wij jou om een privé-afspraak achter gesloten deuren in te plannen. Tijdens deze afspraak kan je jouw spullen komen bekijken, eventuele wijzigingen of toevoegingen aanbrengen en bijkomende vragen stellen.

We streven ernaar om zo'n twee maanden voor de uitgerekende geboortedatum de geboortelijst helemaal af te ronden, zodat we tijdig de nodige bestellingen kunnen plaatsen bij onze leveranciers.
AANKOOPVERPLICHTING?

Op de artikels die we speciaal voor jouw geboortelijst bestellen bij onze leveranciers, geldt aankoopverplichting. Dit zijn meestal de grotere stuks zoals kinderwagens, meubels, autostoelen,... Op alle stockartikelen geldt er geen aankoopverplichting.

We hanteren geen minimumbedrag voor het opstellen van een geboortelijst. Vanaf €750 ontvang je een aankoopbon t.w.v. 10% van het volledige bedrag van alle verkochte goederen (uitgezonderd cadeaubons of soldenartikelen) wanneer we de geboortelijst afsluiten.

Cadeaubons kunnen ook op de geboortelijst geplaatst worden. Zo geef je de kans aan familie en vrienden om een cadeau te kiezen naar ieders budget. Deze cadeaubons worden automatisch en digitaal toegevoegd aan het geboortelijst-account van je kindje(s), zijn onbeperkt geldig in tijd en kunnen als betaalmiddel gebruikt worden voor al jouw aankopen (ook voor het vereffenen van een openstaand saldo bij het afsluiten van de geboortelijst).


ONLINE GEBOORTELIJST

Wanneer je inlogt op het ouderportaal krijg je een volledig overzicht van alle artikelen, met afbeelding, omschrijving en prijs. Hier kan je ook zien op welke artikelen er aankoopverplichting geldt.

 


VERMELDING GEBOORTEKAARTJE

Voor de vermelding van de geboortelijst op het geboortekaartje zijn er drie opties:

 1. Eenvoudige beveiliging (de geboortelijst staat standaard op deze manier ingesteld):

  Je vermeldt op het geboortekaartje de link atelierbebe.geboortelijst.be waar familie en vrienden de lijst kunnen zoeken op voor- of achternaam van de baby, en vervolgens toegang krijgen door de voornaam van één van de ouders in te vullen.

 2. Winkelcode:

  Je vermeldt op het geboortekaartje de link atelierbebe.geboortelijst.be waar familie en vrienden de lijst kunnen zoeken op voor- of achternaam van de baby, en vervolgens toegang krijgen door de door ons toegekende winkelcode in te vullen. Deze code kunnen we zelf bepalen, hiervoor kunnen jullie dus zelf een code kiezen. De code dien je dan nog te vermelden op het geboortekaartje.

 3. Geen beveiliging:

  Je vermeldt op het geboortekaartje de link atelierbebe.geboortelijst.be waar familie en vrienden de lijst kunnen zoeken op voor- of achternaam van de baby, en vervolgens toegang krijgen zonder een code in te moeten vullen.


VOORDELEN

Vanaf €750 ontvang je na het afsluiten van de geboortelijst een aankoopbon t.w.v. 10% van het volledige bedrag van alle verkochte goederen (uitgezonderd cadeaubons of soldenartikelen).


KINDJE(S) GEBOREN?

Geef ons een seintje, zodat we de geboortelijst kunnen activeren. Wij ontvangen ook graag een geboortekaartje om omhoog te hangen bij ons in de winkel.

Op het ouderportaal kan je foto’s van je kindje(s) of extra info toevoegen, een blogberichtje schrijven,... Hier kan je ook het gastenboek raadplegen, met alle berichtjes van familie en vrienden die iets aankochten op de lijst.


LIJST AFSLUITEN?

Zo’n twee maanden na de geboortedatum sluiten we de geboortelijst af, steeds in overleg.

De geboortelijst afsluiten kan per e-mail, of bij ons in de winkel. Maak een afspraak, zodat we je achter gesloten deuren kunnen ontvangen. Staan er nog niet-aangekochte items op de geboortelijst? Bekijk dan al even op voorhand welke overblijvende artikelen je zelf nog zou willen aankopen.


CADEAUTJES AFHALEN

Aangekochte cadeautjes kunnen door de ouders worden afgehaald in de winkel, op afspraak. Het afhalen van grotere artikelen (met de wagen) kan van maandag t.e.m. vrijdag, telkens van 10.00 uur tot 11.00 uur. Onze winkel bevindt zich in een autoluwe straat. 

Alle spullen moeten betaald zijn bij afhaling. Staan er spullen op de geboortelijst die je graag snel in huis wilt? Duid deze aan als voorkeursartikelen op de geboortelijst, zodat familie en vrienden hier rekening mee kunnen houden.

UPDATE COVID-19 

Wij brengen al jouw cadeautjes aan huis. Voor leveringen in Mechelen gebeurt dit met de bakfiets, leveringen buiten Mechelen gebeuren per post. Grotere items leveren we met de wagen of kunnen worden afgehaald in ons magazijn te Mechelen, indien je dit om één of andere reden zou verkiezen. Alle leveringen gebeuren absoluut contactloos!

Zijn er items die je reeds voor de geboorte in huis wilt? Dan is er de mogelijkheid om jouw geboortelijst reeds één maand voor de uitgerekende geboortedatum open te stellen. Vanaf dat moment hebben we alle spullen voor jou reeds in huis, en kan je jouw essentiële items (laten) aankopen via de geboortelijst. Gezien de omstandigheden hebben familie en vrienden hier alle begrip voor.


Onze Algemene Voorwaarden kan je hier nalezen.