• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onze winkel

Bezoek onze winkel in Mechelen

Atelier BéBé
Onze-Lieve-Vrouwestraat 22
2800 Mechelen


OPENINGSUREN

 
 maandag  GESLOTEN
 dinsdag-vrijdag  09.30-17.30 uur
 zaterdag  10.00-18.00 uur
 koopzondagen  13.00-17.00 uur

 

Op woensdag 10 mei 2023 zijn we uitzonderlijk gesloten om 11u30!
Volgende koopzondag: 4 juni 2023.

Contactgegevens


Routebeschrijving

Voor de routebeschrijving naar onze winkel klik je hier.

Parkeren

De dichtstbijzijnde (betalende) parking is parking Lamot, op 2 min. wandelen van onze winkel. Alle andere parkings vind je hier terug.

Een leuke tip is de nieuwe parking Keerdok. Op zaterdagen en zondagen kan je er gebruik maken van het Shopping Shuttle bootje, een belevenis op zich! Klik hier voor alle info.

Deze gratis Shopping Shuttle is er trouwens het hele jaar door, op verschillende plaatsen in onze stad. De Shopping Shuttle brengt je van en naar de randparkings op zaterdagen en koopzondagen, meer info vind je op deze pagina.

Wegenwerken

De Onze-Lieve-Vrouwestraat wordt een groenere winkel-wandelstraat met bomen, zitbanken en nieuwe bestrating met veel plaats voor voetgangers. Zo wordt het winkelgebied nog aangenamer en aantrekkelijker. Het eerste deel van de Onze-Lieve-Vrouwestraat werd al vernieuwd, nu is het deel tussen de Korenmarkt en de kerk (ons deel, dus) aan de beurt. Klik hier voor meer info of de bereikbaarheidsfiche.

Wij blijven gedurende de hele periode van de wegenwerken bereikbaar, en leveren al enkele jaren aan huis bij onze geboortelijst-ouders i.s.m. ECOkoeriers. Ook voor andere grote leveringen in Mechelen is dit mogelijk, contacteer ons vrijblijvend voor meer info!