• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Geboortelijst

KLIK HIER OM EEN GEBOORTELIJST OP TE ZOEKEN

Baby op komst? 


Proficiat! Bij Atelier BéBé kan je ook terecht voor het plaatsen van een geboortelijst.
Dit kan je volledig online doen van thuis uit of we kunnen samen in de winkel alles een keertje overlopen (op afspraak).

 


Bij Atelier BéBé bieden we een compleet aanbod: kinderwagens, autostoelen, draagzakken, babyfoons,... kortom alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op de komst van een eerste kindje kan je op de geboortelijst plaatsen.

Afspraak maken?

Stuur een mailtje naar info@atelierbebe.be met je naam, adres, telefoonnummer en vermoedelijke geboortedatum van de baby(‘s) en we contacteren je voor het maken van een afspraak! Of kom langs in de winkel en haal meteen je totebag van Trixie Baby op, gevuld met catalogi van onze leveranciers en enkele leuke goodies.

Heb je reeds een geboortelijst bij een andere winkel en wens je dit aan te vullen met een tweede geboortelijstje met spulletjes van onze winkel? 
Geen enkel probleem, bij Atelier BéBé kan je reeds een geboortelijst samenstellen vanaf €500.

Online geboortelijst?

Woon je te ver van onze winkel, maar wil je toch heel graag een geboortelijst bij Atelier BéBé? Stuur een mailtje naar info@atelierbebe.be met je naam, adres, telefoonnummer en vermoedelijke geboortedatum van de baby(‘s) en we helpen je graag op weg! We bezorgen je een kortingscode voor de webshop zodat je van thuis uit alvast kan starten met het aanleggen van je online geboortelijst, en sturen je de goodiebag van Trixie Baby met catalogi op. 
Zodra je kindje geboren is, sturen we je minstens één keer per week een grote doos vol mooi ingepakte cadeautjes op.

Aankoopverplichting?

Op alle artikels die we speciaal voor jouw geboortelijst bestellen bij onze leveranciers, geldt aankoopverplichting. Dit zijn meestal kinderwagens, meubels, autostoelen, maar soms ook kleinere items in printjes die niet in de huidige of nieuwe collecties zitten (bv. oudere printjes van Trixie Baby, Fresk, Les Rêves d'Anaïs). Op alle stockartikelen geldt er geen aankoopverplichting.

We zorgen er steeds voor dat je bij het leggen van je geboortelijst goed geïnformeerd bent op welke artikelen er aankoopverplichting geldt, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Voordelen

Na het afsluiten van de geboortelijst krijg je een aankoopbon t.w.v. 10% van het volledige bedrag van alle verkochte goederen (dus ook geldig op kinderwagens, autostoelen, meubels,...). Ouders van een twee- of meerling krijgen een aankoopbon t.w.v. 15% van het volledige bedrag van alle verkochte goederen. Deze aankoopbon is onbeperkt geldig en kan zowel online als in de winkel worden besteed.

Ook wordt je klantenaccount nadien automatisch omgezet naar een klantenaccount waarmee je steeds een directe korting van 5% krijgt op alle aankopen (uitgezonderd kadobons en bestellingen).

Werd er op je geboortelijst voor méér dan €2500 aan artikelen verkocht (uitgezonderd kadobons), dan wordt je klantenaccount nadien automatisch omgezet naar een klantenaccount waarmee je steeds een directe korting van 10% krijgt op alle aankopen (uitgezonderd kadobons en bestellingen).


Onze Algemene Voorwaarden kan je hier nalezen.

 


Atelier BéBé baby's