• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onze missie, visie en waarden

Atelier BéBé is meer dan een gewone babyspeciaalzaak. Wij zijn er voor ouders (in spé), grootouders, fiere meters en peters, cadeautjeskopers, toevallige passanten,… en maken iedereen met de glimlach wegwijs in ons aanbod - zowel in onze fysieke winkel als op onze webshop (daar moet je de glimlach er wel even zelf bijdenken).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie kiest voor Atelier BéBé, kiest voor:

duurzame producten - service op maat - de toekomst

 

 

Wij willen klanten en in het bijzonder jonge ouders ondersteunen in het maken van duurzame keuzes voor hun kind. Bij Atelier BéBé kan je terecht voor een unieke selectie van duurzame merken. Wij focussen op de ideale balans tussen prijs en kwaliteit en door onze jarenlange ervaring hebben de producten in ons gamma geen geheimen meer voor ons. Elk product dat bij ons in de winkel ligt, hebben we door de “Atelier BéBé”-filter gehaald. Wat deze filter juist inhoudt, kan je hier lezen.

Zowel in het aanbod in onze winkel als bij het leggen van een geboortelijst is duurzaamheid altijd aanwezig.

 

We vinden het belangrijk om een service op maat aan te bieden. Elke klant is anders en daar houden wij zeer graag rekening mee. Heb je graag een persoonlijke aanpak en heb je veel vragen voor ons, dan maken Lore, Zoë of Marie met plezier tijd voor jou. Maak je liever je eigen keuzes en vind je zelf de weg in ons aanbod, dan kan je in alle rust bij ons komen shoppen. Wij staan garant voor eerlijke, oprechte en transparante informatie en communicatie. We willen de eerlijke vriendin zijn met handige tips zijn maar ook de bomma met goeie raad. 

 

Bij Atelier BéBé geloven we erin dat we met z’n allen dienen samen te werken aan een betere toekomst door bewuste en duurzame keuzes te maken. Doe je dat door het gebruik van wasbare luiers, een zonnebril uit recycled plastic, door het kiezen voor een draagzak gemaakt in een lokaal maatwerkbedrijf vlakbij of door ervoor te kiezen om je autostoel te huren i.p.v. te kopen via je geboortelijst? Alle beetjes helpen voor een mooiere en groenere toekomst. Niet enkel voor onszelf maar vooral ook voor onze kinderen en de vele volgende generaties. Want die kindjes, die staan centraal bij Atelier BéBé. Helpen jullie mee aan die mooie toekomst?